Ik ga hangen.. 

Als illustratief kunstenaar maakt Koen voornamelijk zeefdrukken. Alledaagse onderwerpen, humor en heldere kleuren zijn kenmerkend voor zijn werk. De beeldtaal is vaak direct en duidelijk als een reclameposter en daarnaast absurd als vertelling.

Daarnaast is Koen al 25 jaar actief als theatermaker. Regelmatig combineert hij de disciplines en maakt hij een voorstelling waarin hij  -live- een kunstprent zeefdrukt. 

Op dit moment maakt Koen de voorstelling ‘Ik ga hangen...’

Een herkenbare voorstelling over ouder worden, niet meer mee kunnen met de jongeren terwijl je denkt dat je nog 

makkelijk als 20-jarige kunt functioneren en... dat.. dat je lichaam zo ontzettend meer gaat hangen... Een onderzoek zowel in theatervorm als beeldend op papier. Een beetje absurd, een beetje pijn en wat muziek door de muzikanten die hij meeneemt.

De voorstelling is op elke lokatie te programmeren. Wel moet er een mogelijkheid zijn om de opnames van de prenten die hij tijdens de voorstelling drukt -live- te kunnen projecteren.

Zeefdruk-performance

Koen Ketelaars neemt zijn mobiele zeefdruktafel mee en maakt speciaal in een theaterperformance een zeefdruk in opdracht.
Deze voorstelling kan ook op maat gemaakt worden.
De opdracht kan  vooraf worden bepaald, zo ook de oplage (max. 10) en het thema van de performance.
Erg tof als unieke theatervoorstelling, kick-off voor een themaweek, een teambuildingsdag of voor een jubilaris of uitreiking.

Dit kan ook nog met een extra acteur en muzikanten.